Baneservice søker etter prosjektdirektør

Prosjektdirektør spor

Jernbanen har en viktig funksjon i å løse transportutfordringer på en effektiv og miljøvennlig måte og har stor oppmerksomhet i Norge og Europa. Det er økt satsning i årene fremover. Vi søker nå en dyktig og erfaren prosjektdirektør til å lede vårt forretningsområde innen spor. Du vil rapportere til administrerende direktør og ha en sentral plass i selskapets ledergruppe.

Som prosjektdirektør vil du få ansvar for egen prosjektportefølje og ha prosjektledere rapporterende til deg. Vi ser etter en leder som kan bygge en robust og sterk organisasjon og legge til rette for god prosjektstyring og -gjennomføring. Videre ser vi etter en leder som tar det forretningsmessige ansvaret for sporområdet og som vil videreutvikle selskapets posisjon i et voksende marked.

Aktuelle kandidater har høyere utdanning, fortrinnsvis teknisk, prosjekterfaring fra entreprenørvirksomhet og solid kontraktskompetanse. Du har god forretningsforståelse og er vant til å operere i et konkurranseutsatt marked. Vi søker en proaktiv, samlende og gjennomføringssterk leder som har kontinuerlig fokus på utvikling og forbedring.

For ytterligere informasjon og eventuelle spørsmål om stillingen, vennligst ta kontakt med ansvarlig konsulent / partner Bente A. Paulsrud, Delphi Consulting AS, tlf. 23 33 27 70 /91 10 81 65.

Søknad med CV merket 55655 sendes snarest til delphi@delphi-consulting.no.