Kjersti Kanne

Kjersti Kanne blir ny administrerende direktør i Baneservice

Kjersti Kanne er ansatt som ny administrerende direktør i Baneservice AS fra 1. januar

Kanne kommer fra stillingen som administrerende direktør i teknologiselskapet Elop. Hun har lang erfaring fra operativ ledelse innen olje og gass, fra blant annet Baker Hughes og GE Oil & Gas, samt flere års styreerfaring fra NRC Group.

Styreleder i Baneservice AS Dagfinn Neteland er veldig fornøyd med ansettelsen av Kanne som ny administrerende direktør i Baneservice.

- Jeg er veldig glad for at vi får med oss en så erfaren leder som Kjersti Kanne i Baneservice. Hennes erfaring fra prosjektarbeid, forretningsdrift og ny teknologi vil bidra til utviklingen av Baneservice i årene som kommer. Baneservice skal være den ledende baneentreprenøren i Norge, da må vi også ta en sentral rolle i arbeidet med bærekraft og nytekning. Med Kanne som leder, og de dyktige ansatte i Baneservice med på laget, er jeg sikker på at Baneservice vil fortsette å levere prosjekter av høy kvalitet som vil spille en viktig rolle i det grønne skiftet, sier Neteland.

- Jeg gleder meg stort til å lede Baneservice fremover, og å bidra til å levere på den viktige samfunnsoppgaven som det er å bygge jernbane. Behovet for, og viljen til å tilrettelegge for ‘grønne’ transportalternativ er stort. Sammen med et dyktig og engasjert team ser jeg frem til å bidra med min kunnskap og erfaring, slik at Baneservice fortsetter å være først i sporet og leverer gode, konkurransedyktige, og ikke minst bærekraftige prosjekter og løsninger til glede for kunder, ansatte og eiere, så vel som storsamfunnet, sier Kjersti Kanne.

Aktuelt fra Baneservice

Baneservice vant kontrakt om signalanlegg i Drammen

Baneservice AS signerte mandag 7. september kontrakt med Bane NOR om endring av eksisterende signalanlegg for Nytt dobbeltspor Drammen-Kobbervikdalen.

Baneservice vant ny stor kontrakt på Alnabru

Baneservice vant kontrakten for utvidelse av lastegate 5 på Alnabru (ALB-05). Kontrakten omfatter alle jernbanetekniske fag inkludert grunnarbeider, og har en verdi på om lag 175 MNOK.

Baneservice og Anlegg Øst vant totalentreprise på Skarnes stasjon

Baneservice og Anlegg Øst er tildelt totalentreprisen på Skarnes stasjon på Kongsvingerbanen. Baneservice har ansvaret for de jernbaneteknikse arbeidene inkludert prosjektering.