Styret

Dagfinn Neteland

Styreleder

Dagfinn Neteland er utdannet ingeniør, med tilleggsutdanninger innen økonomi og ledelse. Han er administrerende direktør i Fjord 1, og har lang erfaring fra transportbransjen som konsernsjef i HSD, og senere Tide. Han har i tillegg erfaring fra bank og forsikring, samt tilknytning til anleggsbransjen gjennom sitt verv som styreleder i Presis Vegdrift AS. Neteland har vært styreleder i Baneservice AS i juni 2018.

Ann Pedersen

Styremedlem

Ann Pedersen er prosjektdirektør for Nord-Norge og Svalbard for entreprenørselskapet Leonard Nilsen & Sønner AS (LNS) og har bred erfaring fra bygge- og anleggsbransjen. Hun har blant annet vært adm. dir. i LNS Spitsbergen AS, teknisk sjef i Narvik kommune og prosjektleder i Jernbaneverket Region Nord. Pedersen har i tillegg styreerfaring fra flere virksomheter. 

Jill Akselsen

Styremedlem

Jill Akselsen er administrerende direktør i J.B. Ugland Eiendom. Hun er utdannet jurist fra Universitetet i Oslo. Hun har tidligere vært regiondirektør/juridisk leder i WSP Norge AS og har erfaring fra prosjektutvikling og prosjektledelse innen bygg og eiendom. Akselsen har også erfaring fra departement, Telenor, PwC, kommune og advokatvirksomhet, i tillegg til bred styreerfaring.»

Harald Nikolaisen

Styremedlem

Harald Nikolaisen er administrerende direktør i Statsbygg. Han har tidligere vært utbyggingsdirektør i Jernbaneverket og har erfaring fra NSB, Norsk Hydro og Statoil. Han er leder for styringsgruppen ”Charter for en skadefri byggenæring”, og har deltatt i flere faglige forsknings- og utviklingsprosjekter innen prosjektgjennomføring. Nikolaisen er også oppnevnt som styremedlem i veiselskapet Nye Veier AS

Ole Falk Hansen

Styremedlem

Ole Falk Hansen er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen i Bergen, han har også en Mastergrad i finans fra National University of Singapore.  Han er daglig leder i skolesekkprodusenten Beckmann AS. Falk Hansen har tidligere hatt ledende stillinger innen økonomi, finans og strategi i MH Wirth, Aker Solutions og McKinsey.

Ole Christian Rognlien

Styremedlem - ansattes representant

Ole Christian Rognlien begynte i Baneservice i 2008 og er prosjektleder i bedriftens utbyggingsavdeling. Rognlien har fagbrev som Elektromontør Gruppe L. Han har i tillegg Bachelor i Elkraft fra Høgskolen i Telemark, sertifisering innen prosjektledelse og godkjennelse som elektroinstallatør.

Ole Strøm

Styremedlem - ansattes representant

Ole Strøm begynte i Baneservice i 1993. Han er utdannet banemontør og fører. Han har tidligere vært hovedverneombud i Baneservice og var også de ansattes representant i styret i perioden 2009 – 2013. Strøm jobber i dag som prosjektkoordinator på maskinavdelingen og er leder for den største fagforeningen i Baneservice.

Tom Bragen

Styremedlem - ansattes representant

Tom Bragen begynte i Baneservice i 1995. Han er utdannet elektromontør og jobber i dag i bedriftens HMS og kvalitetsavdeling som hovedverneombud. Bragen har vært hovedverneombud og ansattes representant i styret i Baneservice siden 2013.